Om Serien

Bette & Tallulah er en webserie af og med skuespillerne Biljana Stojkoska og Rikke Lylloff. Serien er filmet på locations i New York, LA og København, og følger via en række videosamtaler de to kvinder Bette og Tallulah. Serien er udelukkende optaget på webcams, og hver sæson består af syv afsnit à 3-5 minutter.

Biljana Stojkoska og Rikke Lylloff spiller henholdsvis Bette og Tallulah og har skrevet, instrueret og produceret serien i samarbejde med bla. instruktør Kasper Gaardsøe (Livvagterne DR, Lærkevej TV2, Lykke DR, The Team DR/ZDF/SVT) og manuskriptforfatter Jenny Lund Madsen (Live fra Bremen TV2, Op med halen TV2, Sjit Happens Zulu). Se her hvem der ellers står bag.

Serien er støttet af Dansk Skuespillerforbunds Produktionsstøttemidler, Danske Filminstruktører og Danske Dramatikere.

Handling

Sæson 1: Den usikre og naive Bette (Biljana Stojkoska) hader livet i København, mens den udadvendte og egocentrerede Tallulah (Rikke Lylloff) lever livet i New York. En fælles veninde introducerer de to til hinanden, da Bette vil til New York for at komme væk fra sin aggressive eks­kæreste, og Tallulah har et værelse, hun kan leje. Samtidigt har Tallulah netop mødt en ny fyr, hvilket komplicerer både kommunikationen og forholdet mellem de to.

Sæsonen foregår i ugen op til Bettes afrejse, og indtil hun ankommer i New York.

Sæson 2: Bette er faldet tilbage i kløerne på eks’en, som tilsyneladende har forandret sig fuldstændigt, og hun svæver på en lyserød sky i LA. Hun aner intet om at eks’en finansierer den romantiske rejse ved at afpresse Tallulah med sexvideoer. Tallulah har i mellemtiden søgt tilflugt i København hos sin religiøse søster og forsøger at få Bette til at hjælpe sig ud af kniben…

Følg med her og på Facebook og Instagram.

Kontakt os på: bettetallulah@gmail.com

Og husk

Webserier skal ses på dit yndlings device